A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2012 Augusztus
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

7

Nyár elején már mozgolódott bennem a dolog, hogy itt az ideje változtatni néhány még megmaradt rossz szokásomon. Két kritikus dolgot említek: mozgás, evés.

2009. szeptemberéig viszonylag rendszeresen sportoltam a lehetőségeimhez képest. Évszaktól függetlenül hetente legalább 4-5 alkalommal kocogtam, futottam a vége felé már 4-5 kilométereket. Tulajdonképpen ezzel elértem azt, hogy nem igazán kellett odafigyelnem arra, mit mennyit és mikor eszem. 

2009. szeptemberében ez sajnos megváltozott: egy rossz lépés a lépcsőn lefelé menet és kifordult a jobb térdem. Nem szakadtak el a szalagok, de elég jelentősen meghúzódtak, megnyúltak. 1-2 hónapig még a járás is komoly problémákat okozott, a futástól meg egyenesen el lettem tiltva. És sajnos azóta csak jöttek föl a plusz kilók. Mindig bebújtam amögé, hogy eltiltottak a futástól és megnyugtattam a lelkem. De persze az étrendemen semmit nem változtattam, sőt...ennek meg is lett az "eredménye": egy igencsak rossz labor lelet és 98 kg testsúly (ami a 178 cm-es magasságomhoz képest nagyon sok...) A labor értékek szerencsére helyre jöttek az RG GL Spirulina hármasnak köszönhetően, de fogyni nem fogytam. Miért is fogytam volna, hiszen semmin nem változtattam!


De ennek most vége! Beszereztem egy nagyon erős térdrögzítőt és újra elkezdtem minden második este kocogni, a köztes napokon pedig legalább 1 órát este sétálok. Az étkezési szokásaimon gyökeresen nem fogok változtatni, de megfogadom Dr. Lim tanácsait és vacsorára csak minimálisat fogok enni, a nassolást a lehetőségekhez mérten kizárom az életemből, valamint kiegészítem az étrendem DXN termékekkel, nemcsak a kávé, a ganoderma kapszulák és a spirulina szerepelnek az étrendemben, hanem beiktattam a MycoVeggie-t és a Spirulina Cereal-t is.


Kihívás indul! Célom: visszanyerni a korábbi 78-80 kg-s súlyomat!

Folyamatosan tájékoztatlak Benneteket a fejleményekről itt a blogomban! Hamarosan fényképeket is töltök fel!


Kezdő súlyom: 98,0 kg (2012. 08. 07.)

 

júl

26

A ganoderma hatása

2012.07.26 - csütörtök

júl

15

Dr. Lim Budapesten

2012.07.15 - vasárnap

A DXN elnöke, Dato' Dr. Lim Siow Jin március után ismét Budapestre látogatott és egy nagyszerű ganoterapeuta képzést tartott. Ez röviden arról szólt, miként tudjuk a ganodermát mind megelőzésre, mind pedig különböző betegségek esetén használni. Az Elnök Úr kiemelte, a ganoderma a testet kezeli és NEM ilyen-olyan betegséget. Ha a szervezet erős, nem tudja legyőzni a betegség.


"Prevention is better than cure!" /a megelőzés jobb, mint a kezelés/

 

 

 

márc

13

Terméktapasztalat

2012.03.13 - kedd

 

Keresztanyám hívott a mai nap folyamán és örömmel mesélte, hogy rendbe jöttek a labor eredményei. Sokáig magas koleszterinszinttel küzdött, pedig amennyire tehette, egészségesen táplálkozott. Eljutott oda, hogy annyira magas volt az érték (9-10 fölött stabilan), hogy gyógyszert is kellett rá szednie, de annak mellékhatásaként az ízületei fájtak. Ekkor ajánlottam neki a ganoderma és spirulina tartalmú termékeinket, amelyek közül néhányat elkezdett fogyasztani. Már januárban elindult a javulás, az akkori érték kicsivel 6 fölött volt. De igazán egyértelművé mostanra vált a dolog: 4,89 azaz bekerült a normális tartományba!

A ganoderma és a spirulina ismét bizonyított! :)

márc

7

Terméktapasztalat

2012.03.07 - szerda

 

Keresztanyám, aki saját vállalkozását vezeti sokszor panaszkodott arra mostanában, hogy fáradt és kimerült. Mivel nem kávézik, viszont a teát szereti, ezért megleptem egy doboz Reishi Gano teával. Ízlett neki, majd pár napja azzal fogadott, hogy nagyon jó ez a tea, mert sokkal frissebbnek érzi magát még délután is és nem fárad el olyan hamar, mint korábban.

A ganoderma dolgozik :)