A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

20

Egyetemista terméktapasztalatok

2012.12.20 - csütörtök

Kicsit több, mint egy éve fogyasztom a DXN termékeit, amik az egészségem helyreállítása mellett fontos szerepet játszanak a szellemi frissességem fenntartásában is. Az egyetemi évek alatt gyakran szembesültünk ezen életforma kellemetlenebb részével is, amit vizsgaidőszaknak hívnak :). Korábbi években az is gondot jelentett, hogy egyáltalán estig hogy bírom ébren, de hála a DXN termékeinek sokkal könnyebben vettem az akadályokat. Reggel Lingzhi 3in1 kávét ittam egy bögrével, nap közben pedig vagy Reishi Gano vagy Spica Teát, este pedig általában egy Cocozhit. Az egyébként fogyasztott étrendkiegészítőimen csak annyit módosítottam, hogy délben és 4 óra körül is bevettem 1 GL kapszulát. Így sikerült azt elérnem, hogy reggel 7-től este 11ig/éjfélig simán tudtam tanulni és úgy, hogy az a tudás meg is maradt, nem csak ültem a könyvek fölött.

okt

21

Online termékismertetők

2012.10.21 - vasárnap

 

A következőkben orvosok és egyéb szakemberek írásait olvashatod a különböző termékeinkkel kapcsolatban. Kattints a kívánt témára:

 

1. Ganoderma


2. Spirulina

 

 

3. Cordyceps


4. Termékkatalógus

szept

27

Tanácsok a termékekhez

2012.09.27 - csütörtök

Ha úgy döntesz, teszel az egészségedért és kipróbálod a termékeinket, már jó úton jársz. A következőkben ahhoz szeretnék néhány tanácsot adni, hogyan érdemes fogyasztani ezeket a termékeket.

Az alábbiakben leírtak NEM minősülnek hivatalos tanácsadásnak, ezek a saját személyes tapasztalataim:

 

1. Ha kávézol, cseréld le a kávédat egy egészséges kávéra! Már ezzel is sokan jelentős változásokról számoltak be.

2. Van három termékünk (RG, GL, Spirulina) ami kiválóan alkalmas arra, hogy sejtszinten tegye rendbe a szervezetet és ezáltal megoldhat különböző problémákat. Egy általános egészségjavító, méregtelenítő kúrához valamint egészségmegőrzésre ezeket javaslom, én is ezeket fogyasztom minden nap.

3. Azt javaslom, ezek fogyasztását legalább 3 hónapig érdemes fenntartani mert ennyi idő kell a szervezetben a teljes vércseréhez. Érdemes előtte és utána egy-egy labor kontrollt csináltatni. Javulás esetén kisebb fenntartó adag szedése ajánlott. Azt senkinek nem tudom és nem is akarom megígérni, hogy ami esetleg 10-20 év alatt elromlott a szervezetben, az most néhány hónap múlva eltűnik, de úgy gondolom ha nekem működött akkor másnak is fog. Mivel minden szervezet különböző, ezért van akinél több, van akinél kevesebb idő kell a javuláshoz.

Az alábbi ábra jól szemlélteti a termékek működését:

 

 

Bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolok a többi termékkel kapcsolatban is, keress bizalommal!

Itt tudsz terméket rendelni!

Itt tudsz kedvezményesen terméket rendelni!

szept

7

Fogyókúra helyzetjelentés! :)

2012.09.07 - péntek

Mint korábban ígértem, tájékoztatni foglak bennetek, hogyan alakul a fogyókúrám/életmódváltásom. Egy hónapja csinálom, hogy vacsorára MycoVeggie-t vagy Spirulina Cerealt eszem joghurttal vagy tejjel és eddig bevált: 4 kg-ot fogytam csak ezzel!

Ezt azért tartom különösen jónak, mert sétára, futásra nem mindig volt időm, összesen egy héten sikerült azt tartanom hogy egyik nap futás másik nap séta. Általában heti 2 sétára és 1 futásra jutott időm. Mindemellett nem vontam meg semmit magamtól, ebédre ugyanúgy ettem pörköltet nokedlivel vagy egy jó steak-et mint eddig. Esetleg utána még egy kis fagyi így a melegben jól esett :) De a vacsorát szigorúan betartottam!! Úgy tűnik eddig ez a módszer bevált!

A termékekről pár szót: a Spirulina Cereal kellemes, kicsit édeskés ízű. Ne olyan állagot várjatok tőle, mint egy sima gabonapehelytől, inkább félúton van a por és a gabonapehely között. Fontos, hogy jól keverjétek el, akár tejjel akár joghurttal fogyasztjátok, mert különben rövid időn belül összeáll egy sűrűbb masszává. A MycoVeggie-ről volt aki azt mondta, hogy egyszerűen szörnyű az íze, én úgy fogalmaznék, hogy elsőre valóban szokatlan volt, de például joghurtba keverve nem sok íze van és a jótékony hatását ugyanúgy kifejti a szervezetben.

aug

7

Nyár elején már mozgolódott bennem a dolog, hogy itt az ideje változtatni néhány még megmaradt rossz szokásomon. Két kritikus dolgot említek: mozgás, evés.

2009. szeptemberéig viszonylag rendszeresen sportoltam a lehetőségeimhez képest. Évszaktól függetlenül hetente legalább 4-5 alkalommal kocogtam, futottam a vége felé már 4-5 kilométereket. Tulajdonképpen ezzel elértem azt, hogy nem igazán kellett odafigyelnem arra, mit mennyit és mikor eszem. 

2009. szeptemberében ez sajnos megváltozott: egy rossz lépés a lépcsőn lefelé menet és kifordult a jobb térdem. Nem szakadtak el a szalagok, de elég jelentősen meghúzódtak, megnyúltak. 1-2 hónapig még a járás is komoly problémákat okozott, a futástól meg egyenesen el lettem tiltva. És sajnos azóta csak jöttek föl a plusz kilók. Mindig bebújtam amögé, hogy eltiltottak a futástól és megnyugtattam a lelkem. De persze az étrendemen semmit nem változtattam, sőt...ennek meg is lett az "eredménye": egy igencsak rossz labor lelet és 98 kg testsúly (ami a 178 cm-es magasságomhoz képest nagyon sok...) A labor értékek szerencsére helyre jöttek az RG GL Spirulina hármasnak köszönhetően, de fogyni nem fogytam. Miért is fogytam volna, hiszen semmin nem változtattam!


De ennek most vége! Beszereztem egy nagyon erős térdrögzítőt és újra elkezdtem minden második este kocogni, a köztes napokon pedig legalább 1 órát este sétálok. Az étkezési szokásaimon gyökeresen nem fogok változtatni, de megfogadom Dr. Lim tanácsait és vacsorára csak minimálisat fogok enni, a nassolást a lehetőségekhez mérten kizárom az életemből, valamint kiegészítem az étrendem DXN termékekkel, nemcsak a kávé, a ganoderma kapszulák és a spirulina szerepelnek az étrendemben, hanem beiktattam a MycoVeggie-t és a Spirulina Cereal-t is.


Kihívás indul! Célom: visszanyerni a korábbi 78-80 kg-s súlyomat!

Folyamatosan tájékoztatlak Benneteket a fejleményekről itt a blogomban! Hamarosan fényképeket is töltök fel!


Kezdő súlyom: 98,0 kg (2012. 08. 07.)